Shpallet kryetari më Miqësor me Romët

Që nga muaji Prill VoRAE ka hapur konkursin për aplikime për Kryetarët e Komunave për të bërë përzgjedhjen e “Kryetarit më Miqësorë me Romët”.

Gjatë kësaj periudhe kemi pranuar aplikime nga komunat me numër më të madh të komuniteteve: Rom, Ashkali dhe Egjiptian në Kosovë të cilat më pas janë shqyrtuar nga komisioni i përbërë nga përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile dhe zyrës së BE-së në Kosovë.

Pas shqyrtimit të të gjitha dokumenteve komisioni ka vendosur që çmimi “ Kryetari më Miqësorë me Romët” ti takojë Kryetarit të Komunës së Lipjanit z. Imri Ahmeti.

Ky çmim do të ndahet në Bruksel gjatë muajit nëntorë me c’rast z.Ahmeti do të këtë mundësinë të takohet me kryetarë të Ballkanit Perëndimorë dhe të Turqisë dhe të ndajnë përvojat e shteteve të tyre.

Ne ju urojmë punë të palodhshme të gjithë Kryetarëve të Komunave dhe ju dëshirojmë shumë suksese në punën e tyre.

Read more articles

THIRRJE PËR ANËTARË/E NË OJQ – VoRAE

10/28/2019 16:11

OJQ-VoRAE hap thirrje për antarësim të anëtarëve të rinj

ERGO Annual Meeting 2019

10/21/2019 16:00

NGO VoRAE is participating in the ERGO Annual Meeting which is organized in Skopje, Northern Macedonia.

WorkShop for Antigypsyism

10/21/2019 14:21

EMPLOYEES BETWEEN CIVIL SOCIETY ORGANIZATIONS CONCERNING ANTIGIGIPTISM

Shpallet kryetari më Miqësor me Romët

10/14/2019 13:00

Kryetari i Komunës së Lipjan fitues i konkursit Kryetari më Miqësor me Romët

CONTACT US

Feel free to contact us with questions, partnership proposals, any other inquiries, or just to say “hi.”

OUR ADDRESS

00377 45 256 665

info@vorae.org

http://www.vorae.org

Miloša Obilića, Gračanica 10500, Priština