KËRKESË PËR OFERTË

OJQ-VoRAE

Njofton të gjitha kompanit e interesuara për ofertim të kërkesës tonë për ofertë të Furnizimit me Materiale didaktiko shkollore dhe Materiale për Zyre 

Për të gjitha kompanit e interesuara ju ftojm të ndiqni linkun e mëposhtme:

Në këtë link e gjeni dosjen e ftesës:
 
 
Në këtë link e gjeni Shtojcën 1 për Materiale didaktiko shkollore:
 
 
Në këtë link e gjeni Shtojcën 2 për Materiale për Zyre:
 

 

Read more articles

1062/5000 Meeting with the Mayor of Shtime

08/07/2019 10:00

VoRAE NGO Kosovo thanks the Mayor for the time and willingness to support their projects on an ongoing basis.

Thanksgiving video for HDI and VoRAE for Summer Camps 2019

07/23/2019 11:29

Comments from summer camp student 2019

Children's rights organizations hold a press conference

07/17/2019 15:00

The Coalition of NGOs for the Protection of Children, COM, whose member is also the VoRAE organization, organized a press conference.

The mayor of Ferizaj welcomes representatives of school support for community children

07/17/2019 13:00

Representatives of non-governmental organizations visit the mayor of Ferizaj to discuss educational issues

CONTACT US

Feel free to contact us with questions, partnership proposals, any other inquiries, or just to say “hi.”

OUR ADDRESS

00377 45 256 665

info@vorae.org

http://www.vorae.org

Miloša Obilića, Gračanica 10500, Priština